Всички говорят за Берен Саат 08.05 | 16:46

Актрисата излиза с един от най-известните турски певци

От Олга Андреева

Човекът, за когото се говори най-много в турските медии напоследък, е младата актриса Берен Саат, известна у нас с ролите си на Бихтер в "Забраненият плод" и Фатмагюл в "Пепел от рози".

Известната актриса е привлякла вниманието към себе си напоследък с връзката си с един от най-известните турски певци Кенан Догулу, който представи страната си на конкурса "Евровизия" през 2007 г., сочат данни на Центъра за проследяване на медиите, цитирани от БТА. Двамата са заедно от известно време и връзката им изглежда сериозна.

Според йордански вестник Берен Саат е най-популярната в момента турска актриса в арабския свят и се е наложила като идеал за арабите. Те я виждат "като ангел" и мечтаят да открият някого "чист" като нея, очевидно изхождайки от образа на Саат в сериала "Пепел от рози".

На Берен са посветени около 300 почитателски страници във Facebook, а приблизително 800 хиляди души са ги харесали.

На второ място сред турците по медиен интерес е приятелката на друг популярен актьор от турските сериали - Къванч Татлъту.

Бившата Мис Турция Азра Акън започна да присъства по-често на страниците на медиите, откакто плъзнаха слухове за предстоящата ѝ сватба с актьора.

Самият Къванч пък беше избран за рекламно лице на известната марка сладоледи Магнум през този сезон. За първи път турски актьор ще бъде използван в тяхна реклама, след като в нея са участвали звезди като Ева Мендес, Елизабет Хърли, Ева Лонгория и Джош Хърли.

Водещи

Най-четени