Готови ли сте за Morcheeba? 12.12 | 13:24

Поради големия интерес, организаторите пускат допълнителна серия билети

От Мартина Панайотова

"Феновете винаги остават изненадани от шоуто ни, защото очакват да си седят кротко и да слушат спокойно, а то се случва точно обратното – така ги наелектризираме, че танцуват и скачат през цялото време!" – това споделя прекрасната Скай от Morcheeba, които на 13 декември ще забият в зала 3 на НДК и се заканват твърдо да ни уверят в горното.

Вратите в петък ще отворят точно в 19:00, когато Ramsey Hercules или Бирата, човекът зад онлайн радито Boogie.Fm и магазина за плочи Boogie.Exchange, ще завладее пулта на сцената и ще подгрее атмосферата преди концерта с disco, funk и boogie.

В момента Morcheeba са на щуро турне и радват фенове из цяла Европа. Ревютата след всеки гиг са повече от позитивни. И какви други биха могли да бъдат, имайки предвид дълбоките и нежни вокали на Скай Едуардс и музикалните авантюристи Пол и Рос Годфрий, които винаги успяват да ни изненадат. И да – след 18 години заедно, новият албум Head Up High на невероятното трио звучи свежо, авантюристично, мечтателско, иновативно и все така "морчибско".

Билети от 45 лв. (правостоящи) и 50 лв. (за седящи) може да закупите в Билетен Център на НДК, Eventim.bgи Ticketportal.bg и техните партньори.

Водещи

Най-четени