Готови ли сте за новата Къртица 29.04 | 18:06

Церемонията е съпътствана от истеричен скандал

От iNews.bg

Както стана ясно миналата събота, 26 април, предстои да бъде обявена новата Къртица в едноименното шоу по TV7. След като беше разкрит предателят Емил Русев, в Базата ще се проведе трета Церемония за избирането на саботьор. Тя ще се състои тази вечер в дейли епизода.

Заедно с тази новина Групата ще получи още една изненада – награда. Става въпрос за изобилие от храна и напитки, което ще анулира седмичния лов на Заселниците. Напук на всякаква логика обаче, радостната атмосфера ще бъде мираж.

И тъй като остава все по-малко време до финала, изглежда дойде моментът, в който всеки ще се обърне срещу всеки. Поредният шумен скандал, на който ще станем свидетели, е между красавиците Бориса Тютюнджиева и Ивайла Бакалова. Началото ще постави Бо, заради това, че бившата "Мис България" я е нарекла "бебе". Кой ще попадне под обстрела на острите ѝ думи, проверете по TV7.

Ясно е, че супергероите са по-разединени от всякога, а ММА боецът Георги ще бъде фитилът на всяка взривоопасна ситуация. Жоро ще бъде откровен до болка в оценката си към Марина Мицич и няма да й спести нищо от мнението си за нея.

Водещи

Най-четени