Гранде скандал с елементи на ревност пламна между Лили и Васко Василев 20.01 | 11:40

Примата отсвири и този свой приятел

От Мартина Панайотова

Лили Иванова прекратила дружбата си с Васко Василев, както вече направи с редица хора, с които първо се сближава, а след това оставя.

Примата на българската естрада се наситила без време на компанията на световноизвестния цигулар и решила да постави финал на отношенията им.

"Лили бързо се насища на компанията на хората около нея и когато реши, че я отегчават или не играят по свирката й, охладнява светкавично и замразява контактите с тях", коментират музиканти, цитирани от в. "Всеки ден".

Поредният изхвърлен от живота й бил именно Васко, когото доскоро тя не спираше да ухажва и водеше на вечери из луксозните ресторанти в София, докато е в родината. През лятото Лили дори летя до Испания, за да се видят и да присъства на негов концерт.

Причината пък се оказала съвсем неочаквана дори за най-близките на естрадната звезда.

Според изданието, певицата бясно ревнувала музиканта от новата му приятелка, с която той все повече задълбочавал отношенията си.

Лили неистово откачала, когато Васко показвал снимки на приятелката си на телефона и обсъждал качествата й. Нервите й не издържали, когато цигуларят помолил певицата да го придружи до елитен бутик, за да изберат заедно рокля на гаджето му за подарък.

"Лили изсумтя и каза, че няма никакво време. Даже нахока Васко, че е обсебен от тази жена. Развика му се и му каза, че ще се провали професионално, ако отдава такова значение на някоя жена, а не на кариерата", разкриват изумени техни общи приятели, присъствали на грозната сцена.

Заради изгората си Васко не намерил време да отскочи по Коледа до България и да се види с дружката си Лили и това сложило край на топлите й чувства към него.

"Той й звънял да й честити още на Бъдни вечер, после и на Нова година, но тя прехвърлила обаждането на икономката си и се направила на заета. Забранила е и да се споменава името му", разкриват от обкръжението на звездата.

Водещи

Най-четени