Грандиозен скандал и още един изгонен от BIG Brother All Stars 02.12 | 11:20

Тодор Славков тормози цялата Къща с пиянството си

От iNews.bg

В Къщата на BIG Brother All Stars става наистина напечено. Още в началото на живото предаване зрителите определиха Боби Турбото да напусне риалитито. Той беше определен от останалите като най-прикрит и неестествен. Общото мнение бе, че е навлязъл в депресия и Къщата му се отразява зле.

След вота на зрителите Катето Евро изпадна в истинска истерия. Поиска среща в Изповедалнята, за да заяви желанието си да напусне формата. Тя бе възмутена, че зрителите са дали мощна подкрепа на внука на Тодор Живков - 51%.

Причината е скандал, който е имало малко преди live предаването между актрисата и малък Тошко. Самият наследник на Тато се прояви в светлината, в която сме свикнали да го виждаме - кьоркютук пиян. Той се опитваше да достигне до Катето, очевидно за да обясни нещо, но мощният Емил Каменов бе като стена пред него и не му позволи.

На излизане Боби Турбото разкри, че на няколко пъти Тодор е развял "мъжкото си достойнство", държал се нагло, което не понесло на останалите. Освен Боби, другите номинирани тази вечер бяха Емил Каменов, Петя Буюклиева, Христо Трифонов и Тодор Славков.

След като излезе от Къщата, Боби Турбото заяви пред Ники Кънчев, че според него шоуто трябва да бъде спечелено от Катето Евро.

 

Най-четени