Група SEVI с второ европейско турне! 24.08 | 10:00

Предстоят още дати на родна земя

От iNews.bg

Цели четири месеца продължава лятното турне на родните музиканти от SEVIБандата стартира с двоен концерт в София на 4-и юни и ще финишира на 30-и септември отново в София със закриващ концерт. Турнето включва повече от 20 дати, а музикантите обиколиха България, Румъния, Италия и Сърбия.

Дупница, Петрич, Варна, Разлог, Елешница, Побит Камък са някои от родните места, които SEVI посетиха това лято, за да представят нови песни от предстоящия си 2-и студиен албум.

В Румъния рокджиите гостуваха на Barock Fest (Petrosani), Pecica Rock Fest (Pecica), Gugulan Rock (Caransebes) и Arad, a в края на август ще гостуват и на Simleu SilvanieiОт бандата споделят, че са очаровани от топлата публика и нямат търпение да посетят отново севернaта ни съседка.

В Италия SEVI концертират за втора поредна година, като този път представиха и акустичния си проект "The Other Side of SEVI". На фестивала "Pirates of Rock" пък въоръжени до зъби "атакуваха" като пирати.

1555740

SEVI ON Tour 2015 премина и през Сърбия, където музикантите бяха избрани от жури, да свирят на голямата сцена на фестивала заедно с още млади банди от Сърбия, Хърватска и др.

Предстоят още няколко дати на родна земя (Мъглиж, Разлог, Стара Загора, ПлевенБоровец), след което SEVI ще продължат работата по предстоящия албум. От бандата издават, че съвсем скоро можем да очакваме да се появи и първи сингъл от новия албум.

Водещи

Най-четени