Гуинет Полтроу на 40: Еволюция в стила 27.09 | 17:02

Или когато на 40 изглеждаш по-добре, отколкото на 20

От Олга Андреева

Тя е от жените, при които сексапилът идва с възрастта. Днес, 27 септември, Гуинет Полтроу става на 40 години, но изглежда по-свежа и привлекателна от всякога.

Спомняте ли си как изглеждаше в края на 90-те, когато излизаше с Брад Пит? Ние ви припомняме - в галерията. Въпреки абсолютното неглиже от 1997 г. и страстта към разголени коремчета и дълбоки деколтета, Гуинет успя за няколко години да влезе в час с модата и през последните години все по-трудно можем да я хванем в стилен гаф.

Само преди дни актрисата дори беше обявена от сп. People за най-добре облечената жена в света за 2012 г. Според редакторите Полтроу "няма равна по своята елегантност" и на светски събития винаги демонстрира изключителен вкус.

Освен развитието в стилно отношение, Гуинет може да се похвали с успехи и на личния и професионалния фронт – тя се сдоби с "Оскар", две бебета, собствен лайфстайл сайт и запомнящо се участие в шоуто "Glee”, посочва GraziaDaily.co.uk.

Извън това днешната рожденичка стана говорител на организацията Stand Up To Cancer, заради смъртта на баща си през 2002 г. от рак, а напоследък проявява и политическа активност в подкрепа на Барак Обама. 

Водещи

Най-четени