Двама левенти по-малко в Къщата 03.12 | 22:48

Пацо си тръгна... наистина

От Мартина Панайотова

Къщата на Big Brother All Stars остана с двама левенти по-малко. От нея си тръгнаха завинаги секс машината Стоян Дудов и машината от Гълъбово Панайот. И докато пътвият прекара едва няколко дена в риалити формата, то загубата за втория е доста тежка, имайки предвид, че той сам сподели, че живее за Big Brother.

Всъщност, остсъствието на Пацо ще се усети осезаемо. Той се превърна в най-големия дразнител за останалите съквартиранти, като се започне от Стойка, която изпадаше в истерия само от присъствието му, мине се през тризначките, които се страхуваха от него, и се приключи с Миро, който на няколко пъти открито го заплаши с побой.

И въпреки че желаеше победата най-горещо, то Пацо не успя да избяга от гласа на публиката, която го обяви за най-дразнещия съквартирант, и от тежкия регламент на Big Brother.

Както и да е, Панайот си остана "One man show” до самия си край. В последния епизод с негово участие зрителите ще го запомнят най-вече с хиперактивната му игра с въпроси от обща култура, комбинирани с ластици, с които съквартирантите трябваше сами да се пляскат през лицата, като анонс че знаят верния отговор.

При всеки зададен въпрос Пацо смело заявяваше желанието си да отговори и да изпревари другите, независимо дали знае отговора или не.

Така от него узнахме, че най-дълбокото езето на Балканите е Марианската падина, че пустинята Гоби се намира в Африка и че Съединението на България се случва през 1895 година.

Пацо ще липсва на всички ни.

 

Водещи

Най-четени