Двойно убийство в милионерска фамилия потресе Лондон (СНИМКИ) 17.08 | 13:19

27-годишният син на покойния собственик на Beigel Bake уби майка си и сестра си заради наследство

От Ростислава Иванова

Семейна драма, завършила с двойно убийство в известно милионерско семейство, разтърси Лондон. Джошуа Коен беше арестуван преди дни по обвинение в убийство на 66-годишната си майка Лили Коен и на 33-годишната си сестра Хана. Двете жертви бяха открити в собствения им дом от екип на полицията, пише "Дейли мейл".

Семейство Коен е много известно във Великобритания. Те са собственици на веригата пекарни Beigel Bake, която се прослави сред гражданите на британската столица с вкусните си изделия от тесто. Коен успели да развият бизнеса си и да забогатеят.

Преди няколко седмици, малко преди кървавото убийство, Джошуа бил изключен от списъка на наследниците и средствата му били силно ограничени. Следователите считат, че всъщност това е мотивът за престъплението.

1962767

Покойният баща на семейството бил основател на пекарната, а тримата му синове продължили бизнеса му. Според неотдавнашното завещание обаче двамата по-големи синове станали директори в компанията след смъртта на бащата, а Джошуа бил изключен от семейния бизнес.

Приятелите на семейството и всички, които харесват изделията на пекарната, не могат да повярват в случилото се. Много потребители в социалните мрежи пишат своите съболезнования. Полицията продължава разследването си, а къщата, където са извършени зловещите убийства, е запечатана.

Водещи

Най-четени