Дейвид Аркет вече не е сам 30.09 | 13:58

Репортерката Кристина Маклърти зае мястото на Кортни Кокс

От Олга Андреева

Актьорът от "Писък 4" Дейвид Аркет, който се раздели със съпругата си Кортни Кокс през миналия октомври, вече се среща с репортерката Кристина Маклърти и признава, че е напълно поразен от нея.

В шоуто на Хауърд Стърн Аркет заяви: "Тя е очарователна. Не съм от мъжете, които обичат да сменят непрекъснато жени. Харесва ми когато някой ме кара да се чувствам щастлив и когато аз мога да го накарам да се чувства така. Опитваме се да се виждаме колкото е възможно повече."

Непосредствено след раздялата си с Кортни, Дейвид се впусна в серия от безпаметни купони и призна, че спи със сервитьорка, преди да се подложи на четириседмично лечение в клиника за алкохолизъм, припомня MusicRooms.

След това Дейвид намекна, че не всичко с Кортни е приключило. Когато беше попитан за бъдещето им, Дейвид, който има и седемгодишна дъщеря, Коко, от бившата звезда от "Приятели", каза:

"Наистина не знам. Виси във въздуха. Знам само, че наистина се обичаме и, че сме страхотни родители заедно и че имаме чудесен бизнес. В момента и двамата си изясняваме много неща за живота и за самите нас". Явно изясняването е приключило или пък връзките с други са част от него.

В момента Дейвид се състезава в шоуто "Dancing with the Stars".

 

Водещи

Най-четени