Деси Банова си призна, че е била гадже на Димитър Бербатов 05.09 | 17:40

Деси има булчинска агенция, но никога не е била булка

От iNews.bg

Деси Банова разкри, че е била гадже на Димитър Бербатов. Пред Милен Цветков в рубриката "Интимно" синоптичката каза, че не иска да задълбава темата, защото и той и тя си имат семейство.

"Било е детска закачка, бяхме на едни други години. Митко, мога да кажа, че е страхотен човек, освен страшно известен футболист, той е и невероятен като душа и като човечност и имах щастието да контактувам с него. Но тъй като той не говори за личния си живот, смятам, че не е коректно и аз да говоря за това".

Деси разкри още, че това се е случило преди повече от 10 години, когато вече е работела като синоптичка в "Нова телевизия". 

Сега е щастлива с партньора си - финансиста Ивайло Граховски, от когото има дъщеричка Йоана. Деси е била на корицата на списание "Булка” и има булчинска агенция, а всъщност в живота никога не е била булка. Тя призна, че преди години е имала желание да бъде булка, но приятелят й смята, че по-важно е детето. 

Красивата синоптичка призна, че има годежен пръстен, но вече не иска да се омъжва. Деси от малка е казвала, че като порасне, ще стане известна. 

Водещи

Най-четени