Деси Слава изненада почитателите си с нова песен (ВИДЕО) 25.11 | 18:00

Ще познаете ли в какъв жанр е песента на изпълнителката

От iNews.bg

Деси Слава представи новата си поп песен. Това е дуета с известния от 90-те години рапър Nana. Изпълнителят на "Let it rain", "Remember The Time” и "Lonely” поканил Деси и 3 години по-късно песента "Cotton Candy" е факт.

Още при първата ми среща с Деси преди няколко години бях сигурен в реализацията на съвместен проект, който ще взриви не само българските, но и световни класации. Тя има изключителен глас. Още преди работата върху парчето и видеото към "Cotton Candy" усещах, че с Деси сме от една и съща кръвна група. И двамата сме професионалисти и обичаме да изпипваме всичко в детайли", заяви Nana.

"Бях горда когато Nana избра мен, за да направи дуетно парче. Преди години съм си пяла "I’m lonely, lonely, lonely” и сега ми е много приятно да работя с човек, когото харесвам и уважавам като изпълнител”, сподели Десислава.

Музиката и текстът към парчето са дело на рапъра и германския му колега Pappa Bear, познат с хита си Cherish. Върху финалния вариант на песента Cotton Candy музикантите са работили в три страни – Холандия, България и Германия. Режисьор на видеото е Николай Скерлев. В него участват красивите момичета от балет FAME.

Водещи

Най-четени