Десислава направи песен за "свойто зайче" 01.04 | 09:32

В клипа към парчето Деси е по бански на Сейшелите

От iNews.bg

Десислава представи на почитателите си своята нова песен направо с видеоклип.

Парчето се казва "Мойто зайче" и в профила си във Facebook дори самата певица го определя като "нещо малко по-лигавко, по-мило, по-тийнейджърско".

Отдавна се знае кое е настоящето "зайче" в живота на Dess. Това е ММА боецът Светлозар Савов, който е с 10 години по-малък от сексапилната си половинка. Това обаче не попречи на Деси да каже във "Всяка неделя" по БТВ, че иска да сподели живота си със Зарко.

Десислава вече навърши 35 години, но все още изглежда красива и свежа. Доказателство е клипът на "Мойто зайче". В него певицата пее предимно по бански.

Видеото не е било предварително обмислено. Заснето е спонтанно, докато Деси е била на почивка на Сейшелите със своя приятелка.

"Никога не съм виждала толкова райско място. Идеята да снимам клип там дойда доста спонтанно. Клипът е направен доста импровизирано, така да се каже с подръчни материали. Гримът и косата съм си ги правила сама, дрехите са мои и на моята приятелка...

Въпреки това съм доволна от това, което се получи. Мисля, че стана много естествено и много различно. Всички знаем, че с гримьори и фризьори резултатът винаги е много добър, но по този начин бягаме от естественото. Нека хората да са наясно, че не съм работила с екип от професионалисти. Всичко по видеото стана съвсем импровизирано и нека това се знае и да не очакват чудеса!"

Кадри от клипа на "Мойто зайче", както и снимка на Десислава с нейния син Майки, можете да видите в Jenite.bg. 

Водещи

Най-четени