Джаро замесен в гей СКАНДАЛ 05.12 | 09:58

Хомосексуалисти нападнаха актьора

От Мартина Панайотова

Актьорът Михаил Билалов вдигна ръце от досадни хомосексуални почитатели. Феновете настървено атакували Джаро от "Под прикритие” с неприлични предложения във Facebook.

Билалов не им остана длъжен и отвърна на свалките в типичния за героя му мафиот стил, разказва в. Монитор.

Актьорът написа на стената си: "Не, уважаеми педали, преди да ми пратите на лични слюнчестите си и преизпълнени с анални, широко-свинктерови надежди, обърнете внимание на уточнението под този профил "Обича жени”. Моля, начешете издразнената си и изнежена простата с дълъг пластмасов уред, вече в продажба.”

Михаил Билалов е известен с шеговитите си коментари във Facebook. Преди време актьорът разказа интересна случка от визитата си в Истанбул: "Днес една забулена ханъма на площада пред синята джамия ми намигна три пъти с лявото око и шест пъти с дясното.

После леко повдигна покривалото, за да видя златни джапанки Chanel, докато тихо ми подсвиркваше Марсилезата. Престорих се веднага на дънер и тя ме отмина. Сега се питам дали трябваше да я заговоря.”

Междувременно стана ясно, че в четвъртия сезон на "Под прикритие” образът на Джаро ще е още по-колоритен. Освен това примката около врата му ще се затегне. В новите епизоди топмафиотът ще бъде издирван с бронирани коли, хеликоптери и катери. Четвъртият сезон стартира на 22 декември.

Водещи

Най-четени