Джеймс Бонд или Нео от "Матрицата" ще гледаме в "Къртицата" 07.02 | 10:09

Ето кои са потенциалните световни участници в шоуто

От Мартина Панайотова

Вторият сезон на най-мащабното риалити шоу у нас – "Къртицата: Презареждане" ще стартира в ефира на ТV7 на 24 февруари, като наближаващият старт дава повод за спекулации около традиционната световна звезда, която ще влезе е горическия замък, заедно с родните участници.

Слуховете вече изкараха на преден план името на актрисата Мила Йовович, която се очаква да пристигне в България във връзка със снимки на новия си филм "Suvrivor". В продукцията красавицата си партнира със звездата от филмите за Джеймс Бонд Пиърс Бросман, който също попадна в списъка със звезди – предполагаеми участници в шоуто.

Ирландецът е дал благословията си за епизодично участие в екстремното риалити на TV7. В понеделник среща с него в Лондон имат продуцентите на шоуто Иван Христов и Андрей Арнаудов, писа в. Монитор.

Третото име, което упорито се спряга е това на звездата от "Матрицата" Киану Рийвс. Тази година международната звезда ще е още по-голям трепач, разкриват пък от в. Всеки ден. В първото издание миналата пролет Иван и Андрей придумаха скандалната баскетболна легенда и актьор Денис Родман, който с безобразното си поведение сътвори невиждано шоу в риалитито.

За втория сезон на "Къртицата: Разтърсване" продуцентите водят разговори с още по-популярни световни звезди. Макар комуникацията да тече в пълна секретност, изданието поднася три от имената, с които се преговаря. Освен Киану Рийвс това са екшън героят Брус Уилис и хитовият певец Роби Уилямс.

Досега из различните родни риалити формати участие са взимали Памела Андерсън, Парис Хилтън и Денис Родман. Само последният обаче направи качествен "сеир".

Водещи

Най-четени