Джон Крайър благодари на Чарли Шийн 20.09 | 10:49

Актьорът се сдоби със звезда на Алеята на славата

От Олга Андреева

Джон Крайър, който все остава в сянката на бившия си колега в "Двама мъже и половина", сега блесна самостоятелно със своята звезда на Алеята на славата в Холивуд.

На тържествената церемония по представяне на 2 449-тата звезда на известната алея Крайър беше придружен от настоящите си колеги в комедията – Ангъс Джоунс и Аштън Къчър и от продуцента Чък Лори, съобщи imdb.com.

Дали заради реклама на започналия вчера нов сезон на "Двама мъже и половина", дали от истинско уважение, но Джон не пропусна да каже и няколко думи за Чарли Шийн.

"Длъжен съм да благодаря истински на моя колега в продължение на осем години, Чарли Шийн, който ми е дал толкова много като артист и с когото ми беше изключително забавно да работя.

Чувствам нужда да благодаря на Чък Лори и Лий Арнсон, които, когато видяха човек в дистрес, използваха всички възможни средства да му помогнат като на приятел и които, когато дойде моментът да вземат окончателно решение, което никой не искаше, направиха нещо, което, вярвам, че спаси живота на приятеля ми Чарли Шийн".

Уикендът се оказа изключително напрегнат за актьора, който освен че получи звездната почест, участва в годишния триатлон в Малибу и в церемонията по раздаване на наградите "Еми", където заедно с Къчър бяха сред презентаторите.

Най-четени