Джони Деп изненада деца в болницата, облечен като Джак Спароу 10.07 | 13:27

Джони Деп си взе малко почивка от снимачната площадка на новата част на „Карибски пирати“, за да изненада болни дечица.

От Валентина Илиева

Във вторник, обичаният актьор Джони Деп, посети болница в Австралия, за да изненада болни деца, докато все още беше облечен като едноименния си герой – Джак Спароу.

Nine News Brisbane, запаметиха трогващите моменти, при неговото посещение.

Едно от децата в болницата, Макс Бенет, каза пред ABC Австралия, че костюмът му е бил "страшно готин". Той също така каза: "Той върза възел в косата си, за да направи брада, това беше любимата ми част".

Майката на момченцето, съобщи новината, за пристигането на знаменития актьор в болницата, който влизал в различни стаи, за да посети дечицата, които не са успели да станат от болничните си легла. Деп, прегърнал децата и си направил селфи с тях, но когато родителите на децата, започнали да го гонят, той продължил да се връща.

Припомняме, че звездата не посещава за пръв път деца в болници, облечен като пират. Няколко пъти е признал, че нарочно пътува облечен като Джак Спароу, с цел да накара усмивките по лицата на дечицата да изгреят.

"Толкова е забавно", казва актьорът, "Понякога моите посещения траят по три-четири часа, но не се оплаквам, правя го с удоволствие".


Водещи

Най-четени