Джъстин Бийбър се захласнал по българска хубавица 23.01 | 14:30

Лидия Иванова е българското участие на конкурса Queen of the Universe

От iNews.bg

Скандалният тийн идол Джъстин Бийбър се захласнал по наш модел в Лас Вегас.  Тези дни поп певецът бил забелязан да вечеря в компанията на Лидия Иванова. Моделката живее в САЩ и е българското участие на конкурса Queen of the Universe.

За срещата между двамата стана ясно от Facebook. И Бийбър и Иванова са се тагнали от ресторант "Madeo Restaurant", като по-късно пуснаха и обща снимка.

Неотдавна софиянката Лидия Иванова гостува в покоите на актьора Чарли Шийн. Българката посетила отблизо и къщите на Парис Хилтън, Шакира, Том Джоунс и Роби Уилямс. Лидия успяла да се докосне до звездните домове покрай участието си в американския конкурс Queen of the Universe. Благотворителното състезание ще се проведе под егидата на ЮНЕСКО през април.

Тази година каузата на конкурса цели да подпомогне образованието на деца от Третия свят. За да има шанс в конкурса, всяка участничка трябва да намери със собствени сили фирми или организации, които да подкрепят нейното представяне със скромна сума.

1464769

2000 долара е общата сума, която всяка една от участничките трябва да набере чрез намирането на рекламодатели за конкурса.

В момента Лидия изучава медицина в Лос Анджелис. Красавицата смята да специализира пластична хирургия. Паралелно с това е избрана да бъде част от школата по актьорско майсторство на популярната Ивана Чабак, която обучава знаменитости като Иън Сомърхолдър, Холи Бери, Бионсe, Брад Пит и Нина Добрев.

У нас Лидия се подвизава като модел, позната е от видеоклиповете на Миро и Крум, с които е и приятелка.

 

 

Водещи

Най-четени