Диляна Попова легна и с Юлиян Вергов 24.10 | 18:00

Актьорите в любовна прегръдка в „Революция Z: Секс, лъжи и музика”

От Мартина Панайотова

След чаршафените подвизи с Асен Блатечки в "Стъклен дом” Диляна Попова бетонира статута си на изкусителката от малкия екран и в "Революция Z: Секс, лъжи и музика”.

В тийнсериала на bTV моделката нахлува и в леглото на Юлиян Вергов като г-жа Маринова, учителка по физическо, писа в. Монитор. Теменуженият й поглед строява с еднаква лекота разпилените топки за баскетбол и фантазиите на разгонените гимназисти.

Звездата на Народния пък скача в джинсите на Савов - безцеремонен преподавател по физика с перманентна ерекция и махмурлук.

Химията между колегите е взривоопасна и избухва още в първия епизод.

Вергов хваща Диляна на къс пас както под душовете в гимнастическия салон, така и като закуска към сутрешното си кафе на една от катедрите. Денят му иначе започва в леглото на омъжена блондинка, чийто съпруг научава за изневярата и пристига в училището, за да защити честта си.

Вместо Савов бушон от рогоносеца получава директорът Цеков (Георги Кадурин). Инцидентът е скромен пример за комедийния екшън, който тепърва ще се вихри в поредицата по идея на Димитър Гочев.

В центъра й са деветокласниците Тино (Никола Стоянов) и Боби (Иван Тишев), които мечтаят за собствена рок група и си търсят барабанист. Докато привличат съмишленици към сцената, приятелите натриват носовете на рапърите, с които са във вечен конфликт, и докарват до инфаркт учителките си по музика (Карла Рахал) и по математика (Стефка Янорова).

Момчетата са вдигнали мерника на Консерваторията и в реалния живот, а менторите им в поредицата са D2.



Водещи

Най-четени