Докъде стигна нашето момиче в Детската Евровизия (ВИДЕО) 21.11 | 14:49

Първото място тази година зае представителката на Грузия

От iNews.bg

Победител в тазгодишното издание на Детската Ервовизия стана 9-годишната грузинска певица Мариам Мамадашвили. Тя пребори конкуренцията в Малта с песента "Слънце", като събра 239 точки. След нея с 232 точки остана дуетът от Армения Мери Варданян и Анаит Адамян, а на трето място с 209 точки е италианката Фиама Боча.

Въпреки големите надежди на авторите на българската песен и на целия екип, нашата красавица Лидия Ганева се класира на девето място. Все пак трябва да се има предвид, че блестящото представяне на Крисия неотдавна много вдигна летвата и затова всички българи започнаха да гледат към песенния конкурс с големи очаквания.

"Лидия е невероятно талантливо дете. Гордеем се с това, което направи на Детската Евровизия, тя има своя успех и то категоричен", каза Поли Генова.

Авторът на песента "Вълшебен ден" Влади Ампов - Графа каза, че емоцията е била голяма и е невероятно доволен от представянето на Лидия. А нашето момиче сподели, че именно песните на Армения и Грузия са били нейните фаворити.

Най-четени