Дъщерята на Робин Уилямс: Не разбирам как не намери любов в сърцето си, за да остане 13.08 | 08:10

Децата на починалата звезда споделиха мъката си с милионите му фенове

От Христина Рафаилова

Децата на звездата Робин Уилямс, който отне живота си, не могат да разберат как той е могъл да не намери любов в сърцето си да остане, въпреки че е бил безкрайно обичан.

Семейството на актьора изрази мъката в социалните мрежи.

Първи своята скръб показа синът му Зак Уилям, на 31 години. "Загубих баща си и добър приятел. Светът стана по-сив. Искам да помоля всички, които го обичаха, да продължават да го обичат такъв, какъвто беше – нежен, мил и щедър", написа той.

По-малкият син на звездата от "Мисис Даутфайър", който е на 25 години, пък сподели: "Тате беше и винаги ще бъде най-милата, щедра и нежна душа. И сега аз знам няколко неща със сигурност - не само моят свят, но светът като цяло стана по-мрачен, по-малко цветен и с по-малко смях, който той предизвикваше с присъствието си. Всички ние ще трябва да работим по-усилено, за да запълним празнината, оставена от него."

Дъщеря му Зелда постна в Twitter: "Нашето семейство винаги е било дискретно за това как прекарваме времето си заедно, тъй като това беше единственото нещо, което беше само наше. Сега това изчезна и аз се чувствам разголена."

Тя разказва, че последният ѝ ден с баща ѝ бил на рождения му ден. Зелда казва, че е благодарна, че с брат ѝ са прекарали сами с татко си целия ден, разменяйки си подаръци и смеейки се.

"Никога няма да разбера как той не намери любов в сърцето си, след като беше толкова обичан. Това, че нашата тъга и мъка се споделят от милиони, не смалява болката, но това, че всички знаят за бремето, което носим, и че ни предлагат помощ, осветява пътя", казва Зелда.

Най-четени