Ексклузивни кадри от снимачната площадка на "Междузвездни войни" (СНИМКИ) 03.06 | 08:11

Снимките загатват за появата на огромно четириного извънземно - кръстоска между носорог, прасе и булдог

От Пламена Вълчева

В интернет се появиха ексклузивни снимки от снимачната площадка на "Междузвездни войни: Епизод VII" в Абу Даби. И макар да не се виждат някои от най-големите имена в поредицата, снимките предлагат няколко погледа към снимачни процес и какво могат да очакват феновете, предава Daily Mail. 

Режисьорът Дж.Дж. Ейбрамс започна да снима дългоочаквания филм миналия месец и все още не се знае много за сценария. Снимките от друга страна показват едно завръщане към основите на кинематографията, различен похват от този на Джордж Лукас. 

Смята се, че пясъчните пейзажи на Абу Даби са използвани за изобразяването на пустинната планета Татуин, домът на Люк Скайуокър. 

Сред снимките, които загатват за новата серия от сагата, е и тази на огромно четириного извънземно, което наподобява кръстоска между носорог, прасе и булдог. Източници от снимачната площадка твърдят, че новото извънземно е управлявано от петчленен екип, намиращ се в неговия корем, и ще се появи в две сцени, които, вероятно, ще са пазар на Татуин. 

На друг фотос се виждат повредени роботи, приличащи на R2D2, да седят в нещо, което някога вероятно е било състезателна капсула. 

Повече снимки може да видите в галерията. 



Водещи

Най-четени