Ексклузивно! Първи снимки от сватбата на Анджелина Джоли и Брад Пит 02.09 | 07:50

Кадър от сватбата на двойката се появи на корицата на сп. People

От Пламена Вълчева

Първите снимки от сватбата на Анджелина Джоли и Брад Пит вече обикалят интернет. Списание People публикува ексклузивни кадри от специалния ден на двойката. Списание Hello също избра на корицата да застанат Брад и Анджи. 

50-годишният Пит и 39-годишната Джоли най-накрая сложиха край на дългогодишните спекулации за това кога и къде ще си кажат заветното "Да". 

Двамата се венчаха в Шато Миравал, във Франция, на тайна церемония в присъствието на семейство и приятели. 

Преди гражданската церемония Анджелина Джоли и Брад Пит са получили разрешително за брак от съдия в Калифорния. Съдията е ръководил и бракосъчетанието във Франция. Децата на двойката дори са участвали в сватбената церемония.

Роклята на Анджелина Джоли е изработена от дизайнера Луиджи Маси. Анджелина е заложила на необикновена сватбена рокля, в която децата й са взели участие с идеи. Техни рисунки могат да се видят по роклята и воала й., пише Hollywood Reporter. 

Всяко от шестте им деца имаше и специална роля в церемонията. Най-големите им момчета Мадокс и Пакс съпроводили майка си до олтара. Дъщерите й Захара и Вивиян хвърляли цветчета, а най-малките Шайло и Нокс носели венчалните пръстени. 

1377043

1377044

Водещи

Най-четени