Елизабет Банкс стана майка за първи път 31.03 | 20:15

Бебето е родено от сурогатна майка

От Ивета Бебова

Американската актриса Елизабет Банкс стана майка за първи път, съобщава Contactmusic. Бебето е родено от сурогатна майка. В личния си блог актрисата дълго споделяше за неуспешните си опити да забременее.

"Единствената трудност, с която съм се сблъсквала в живота, са несполучливите ми опити да забременея. След като години наред опитвах различни лечения за фертилност, всички неуспешни, накрая решихме друга жена да износи и роди нашето бебе."

Името на новороденото момченце е Феликс. Актрисата сподели, че е избрала името, защото означава "щастлив" и "весел" на латински.

Елизабет стана популярна с участието си в хитовите продукции "Спайдърмен", "Воля за победа", "Хвани ме, ако можеш", където играе заедно с Леонардо ди Каприо.

През 2003 г. Банкс се появява в драмата "The Trade" преди за втори път да влезе в кожата на Бети Брант за "Спайдърмен 2".

След това изиграва главна роля в хоръра "Плужекът" през 2006 г., следват няколко гостувания в популярния медицински комедиен сериал "Смешно отделение" и вдъхновяващата спортна драма от 2006 г. "Непобедимият".

През 2007 г. се връща към Бети Брант в третото продължение от поредицата за човека-паяк.




Водещи

Най-четени