Елтън Джон вдига 4-дневен купон за Фърниш 15.10 | 16:52

Поводът е 50-годишнината на партньора на британския певец

От Олга Андреева

Елтън Джон подготвя впечатляващ подарък за 50-годишнината на партньора си Дейвид Фърниш.

Вече половин година музикантът измисля и организира изненадата. В крайна сметка е решил да вдигне невъобразим купон, който ще продължи цели четири дни.

Част от него ще бъде в дома на двойката в Бевърли хилс, а гостите, които ще бъдат от целия свят, ще бъдат настанени за сметка на домакините в хотел Four Seasons.

Сред поканените са Виктория и Дейвид Бекъм, както и Елизабет Хърли, посочва Mail on Sunday.

На самия рожден ден на Дейвид, 25 октомври, ще бъде дадена вечеря за 200 души в Belasco Theatre, а на следващия ден тържествата ще продължат в нощен клуб, където ще пее Шер.

За събота е планирана екскурзия до Лас Вегас, където гостите ще могат да се насладят на изпълнението на Елтън Джон в Caesars Palace.

Някъде в четиридневната програма ще бъдат включени и изпълнения на Лейди Гага, Scissor Sisters и на групата на Cirque du Soleil.

Елтън Джон и Дейвид Фърниш официално са двойка от 2005 г. те сключиха брак на 21 декември 2005 г. - в първия ден, в който във Великобритания беше разрешено сключването на еднополови бракове. На 25 декември 2010 г. двамата се сдобиха със син, Закари, роден от сурогатна майка.

Водещи

Най-четени