Енрике Иглесиас - малко откачен и непълно незрял 29.11 | 18:46

Латино звездата смята, че още му е рано да мисли за деца

От Нели Минчева

На 35-годишна възраст Енрике Иглесиас е решил да гледа на живота откъм светлата му страна и да се усмихва при всеки удобен случай. Последното му увлечение е карането на джет ски напълно гол.

"От години (с приятелите ми) си правим безумни облози. Този, който загуби, трябва да кара джет ски съвсем гол покрай минаващите кораби в морето на Маями", разказва испанският изпълнител пред френското издание Voici.

И допълва: "Да, аз съм малко откачен и напълно незрял. Обожавам да се държа глупаво, да погаждам солени момчешки шеги. Нищо не мога да направя, такъв съм си!".

Латино звездата признава, че преди да се събере с Анна Курникова, е имал любовни завоевания благодарение на статута си на знаменитост. "Известността може наистина да промени сексуалния ти живот. Зашеметяващо е колко много хора искат да преспят с известна личност."

На въпрос дали не му е вече време да става татко Енрике категорично отговаря отрицателно. "На 35 години съм, това е като да си на 25 през 80-те. Освен това с моя лудешки живот би било неподходящо. Но ще имам деца. И то по-рано, отколкото моя дядо. Неговото последно дете беше заченато, когато той беше на 90 години. Това е прекалено късно. Впрочем той почина преди раждането."

Водещи

Най-четени