Енрике Иглесиас няма да участва в турнето на Бритни * 30.03 | 10:14

Вчера звездата опроверга слуховете за съвместно турне

От Олга Андреева

В деня на излизането на новия си албум, "Femme Fatale", Бритни Спиърс съобщи, че ще направи турне в Северна Америка заедно с Енрике Иглесиас, информира музикалното издание Billboard.

Турнето ще стартира на 17 юни в Сакраменто и ще обхване 26 града в първия си етап. Съвсем скоро се очаква да бъдат добавени още дати и места.

Но вчера говорител на Енрике Ингесиас обяви, че звездата няма да вземе участие в турнето на Бритни, съобщава Ройтерс.

Певецът е твърде ангажиран, за да се включи в съвместния тур.

Енрике също така изказал опасения, че музиката на двамата е твърде сходна и публиката няма да може да определи чие е турнето и коя е гостуващата звезда.

За съжаление, Енрике няма да се включи в турнето на Бритни Спиърс. Въпреки информацията, за предполагаемо турне на двамата, той ще продължи със соловото си турне за промоция на новия си албум "Euphoria", заяви говорителят на певеца.

"Той много уважава Бритни и отдавна е фен на работата й. Енрике много съжалява за фалшивата информация, която излезе за тяхно съвместно турне", допълва той.

Последното турне на поп дивата "Circus" през 2009 г. стана седмото най-печелившо в света за годината с печалба от 120 млн. долара и публика от над 1,3 млн. души.

*Актуализирано към 11:15

Водещи

Най-четени