Еротичните снимки на прелестни българки, от които ще онемеете! 13.08 | 16:15

Кой снима горещи мадами в непринудени пози?

От iNews.bg

Можете ли да повярвате, че е напълно възможно да срещнете горещата дама от снимката в някое кафене? Не, не преувеличаваме! Снимката е част от един български проект, който снима обикновени, но неземно красиви момичета. 

Зад WRCKLSS стоят Надя Сивкова, Биляна Брайкова, Стефан Василев и Драгомир Дончев и сами се справят с всички трудности по пътя. Ето и какво споделят те в интервю за Jenite.bg:

Как гледате на всички момичета, които се опитват да привлекат вниманието с ясно подчертани пластични интервенции, оскъдни облекла и тежък макиаж?

Биляна:
 Забавни са! 
Надя: Опитвам се да не ги гледам.
Стефан: Добре казано, Надя. Старая се и аз да не ги гледам. Идеята зад нашите серии е те да са антипод на тези "тунинговани" картинки - естествени и истински.
Драго: Гледаме на тях като показно как не трябва да се прави.

Вашето определение за "еротика”?

Биляна: Красивото и секси у една жена, което привлича вниманието, но без да разкрива всичко, а оставя нещо и за въображението – дълбоко клише, но вярно.
Надя: Естествена, а не престорена чувственост, нежно докосване и малко гола кожа.
Стефан: Нещо, което те кара да настръхнеш, да се захласваш и да искаш още. Според мен това е основната разлика – порнографията не ти оставя много място за въображение, а еротиката е точно това – събужда желание и жажда за повече, за още малко. 

Още сега вижте част от еротичните снимки на неземно красиви българки

Водещи

Най-четени