Ето Наоми Уотс като принцеса Даяна 03.07 | 10:08

Филмът за аферата на принцесата с Хаснат Кан ще излезе догодина

От Олга Андреева

Появи се първата снимка на актрисата Наоми Уотс в ролята ѝ на принцеса Даяна в предстоящия биографичен филм за покойната любимка на британците, съобщи TotalFilm.com.

Фотосът от снимачната площадка на "Caught in Flight” разкрива добра прилика на Уотс с Даяна, постигната с помощта включително на изкуствен нос.

Лентата, режисирана от германеца Оливър Хиршбигел, ще проследи последните две години от живота на принцесата, преди да загине в катастрофа в Париж.

Акцент ще бъде поставен както върху любовните ѝ отношения със сърдечния хирург Хаснат Кан (когото ще играе звездата от "Изгубени" Навийн Андрюс), така и върху активната ѝ хуманитарна дейност.

Последният филм за принцеса Даяна беше "The Queen” на Стивън Фриърс, но той засягаше предимно отражението, което смъртта на Даяна оказа върху кралското семейство.

Актрисата, която се прочу с участията си в "Мълхоланд Драйв" и "Предизвестена смърт", още веднага заяви, че смята за голяма чест да се превъплъти в ролята на принцесата.

"Caught in Flight" ще излезе по кината във Франция на 20 февруари 2013 г., а датата за Обединеното кралство все още не е уточнена.

Водещи

Най-четени