Ето кой тласна Калин Терзийски към чашката 25.10 | 11:24

Писателят още преди време призна за сериозни проблеми с алкохола

От iNews.bg

Известният български писател Калин Терзийски още преди време призна за сериозни проблеми с алкохола. По онова време обаче се говореше, че тогавашната му половинка – актрисата Елен Колева, му помагала да се справи със своята зависимост. Оказа се обаче, че истината е малко по-различна.

"Тъжен съм и съм сам, защото разбих живота си. Разделих се с най-хубавата и прекрасна жена заради една много красива млада актриса. Връзката ми с Елен ме тласна към алкохола отново”, призна Терзийски по bTV.

Както се вижда в последно време, творецът продължава да се бори с порока, но неуспешно. Той продължава да успокоява съзнанието си с неограничено количество спиртни напитки.

Двамата с Елен Колева имаха бурна връзка, която обаче не продължи особено дълго. Заради нея той се раздели с дългогодишната си половинка Ивана Генова, за което сега признава, че съжалява.

"И аз започнах да пия – първо бяло вино, после червено... Мислех, че срещам човек с устойчива ценностна система и затова се влюбих, а в един момент той загърби всичко”, разказа Елен.

1795103

Водещи