Ето я новата музикална звезда 09.05 | 12:50

Краси Иванова направи дебютна песен за 24 часа

От iNews.bg

Талантливата млада изпълнителка Краси Иванова, която познаваме от риалитито "Гласът на България" по bTV, направи дебютно парче само за 24 часа. Тя бе избораницата на Румънеца и Енчев, с която направиха първият 24-часов стартъп в света.

"Един ден Румънеца ми звънна, обясни ми за този проект и аз казах: Давай. Два часа записвахме. Иначе след "Гласът на България" не правих нищо особено. Работих, записах три парчета, скоро ще пусна едното", обясни Краси в предаването "Преди обед" по bTV.

Дебютното ѝ авторско парче трябвало да бъде на български език, но в последния момент екипът решил да заложи на английски. Песента се казва Time и се очаква съвсем скоро официално да бъде представено и видеото към него.

"Имаме идея да съчетаем любов с драма. Песента е издадена в цял свят, клипът е разпространен. Направена е обложка. Искаме нашият пример да провокира другите в различни сфери да повярват в креативността си. Това е първият 24-часов стартъп в света", обясни Георги Енчев.

Когато музикалните ентусиасти се събрали, обсъждали какво да се случи в продължение на час. След това започнали всичко от нулата. Избрали именно Краси, защото отдавна харесват дарбата ѝ. Досега обаче все не се намирал някой, който да направи парче точно като за нейния глас.

 

Водещи

Най-четени