Жени Калканджиева и Бориса се сдърпаха в ефир 11.05 | 12:02

Защо поспориха двете?

От iNews.bg

Моделката Бориса Тютюнджиева е поредната отпаднала от риалитито "Къртицата". Хубавицата се яви на елиминационен тест срещу Емил Каменов и гардът я елиминира. Бориса заяви пред "Жените говорят", че е играла с Костя, но явно е сбъркала.

Жени Калканджиева почти веднага реши да "захапе" моделката. Повод за критиката, която си отнесе Бориса, стана изказването й, че Виктория Джумпарова е била проститутка в Италия.

Калканджиева заяви, че лично тя е изпратила Пинджи да работи в Милано и е била модел, а Бориса трябва да се научи да не говори, каквото й падне. Освен това според "Мис България 95", Бо си позволила да излъже и за нещо друго.

"Преди време ти заяви в сутрешен блок, че си била канена за корица на Vogue, а това не е истина. Познавам главната редакторка на изданието и не мисля, че те е избрала", директно я  нападна Жени. Бо я опроверга като зави, че не е казвала подобно нещо.

След като страстите на TV7 утихнаха, Жени и Мая разпитаха Бориса за отношенията й с участниците от "Къртицата". Тютюнджиева заяви, че за нея Ивайла Бакалова е постъпила лицемерно и е сменяла лагерите постоянно. Според моделката Жоро е егоист и затова се карали.

"На мача с Вини Джоунс, Иван ни даде кошница с шоколади. Марина много искаше да си вземе, а Жоро грабна кошницата и заяви: "Тия неща са мои".Това просто ме удари в главата", сподели Бориса.

Тя беше категорична, че с Пушката са само приятели и обвиненията срещу тях в любовна авантюра, са безпочвени. Бориса завърши, като сподели, че стиска палци за победа на Сано, Евгени или Костя.

Най-четени