Жизел Бюндхен и Том Брейди продават имението си в Лос Анджелис 21.03 | 07:20

Исканата сума определено не е по джоба на всеки

От Лазар Тодоров

Жизел Бюндхен и Том Брейди продават имението си в Брентуд в района на Лос Анджелис. Двамата искат да се преместят на друго място в САЩ, съобщи Contactmusic.

Състезателят по американски футбол и бразилският модел пръснали 20 милиона долара, за да построят имението. Сега се надяват да извлекат изгода от продажбата му, тъй като са обявили имота за продан срещу 50 милиона долара.

Построяването на имението им отнело 5 години и приключило през 2013 г. То напомня крепост с кулички. Капацитетът на имението е огромно и включва 6 спални, кухня, библиотека, гимнастически салон, басейн, асансьор, помещение за иконома и няколко фонтана.

Двойката има две деца и се грижи за отглеждането на сина на Брейди от предишна връзка. След като продадат дома си в района на Лос Анджелис, колоритната двойка планира да купи друго имение в Бруклайн, Масачузетс.

В момента то се строи и ще е не по-малко просторно от това в Брентуд. Новият им дом ще включва 5 спални, 4 бани, спа, басейн, библиотека, салон за йога упражнения и винарска изба, пише БТА.

Водещи

Най-четени