Захари Бахаров ляга под ножа 18.11 | 11:00

Актьорът отново го закъса с коляното

От iNews.bg

Актьорът Захари Бахаров познат като Иво Андонов от сериала "Под прикритие" отново ще ляга под ножа. Любимият герой на милиони български зрители го закъса с коляното и заради това се е наложило да си направи операция, съобщи "Монитор”. Това е причината известният актьор да не вземе участие в Нощта на театрите (в събота) в Сатирата. Вместо него по спешност трябваше да влезе в "Арт” Владимир Пенев, който играе в същата пиеса от 15 години в "Зад канала”.

Най-вероятно Бахаров ще отсъства по-дълго от очакваното, по тази причина колегата му Димитър Рачков влезе вместо него в другата хитова постановка на продуцентската компания "Трите мечки” - "Спанак с картофи”, което се играе също с огромен успех в Сатиричния театър. Ролята на Рачков е нескопосан футболист, с когото съотборниците му – Владо Карамазов и Юлиан Вергов, непрекъснато се шегуват с него.

Замени ще има и в спектаклите на Народния театър, в които играе Бахаров. В един от най-касовите спектакли на Александър Морфов - "Дон Жуан” вместо лицето на "Българската лотария” ще видим Владислав Павлов, който влезе със силен старт в трупата в "Свободата в Бремен”. А в "С любовта шега не бива” ще го замести Благовест Благоев.

Миналата година, навръх 33-ия си рожден ден, Бахаров се оперира за първи път и дори пусна във Facebook фотос с лаконичния коментар: "Ай честито”. Дано втората операция да е последна за артиста.

Водещи

Най-четени