Захари Бахаров напуска България? 22.04 | 10:25

Стегна си куфарите за Англия

От iNews.bg

Звездата от Народния театър Захари Бахаров си стегна куфарите за Великобритания. Актьорът щял да поживее няколко месеца зад граница и да си пробва късмета в световното кино. В Англия звездата от "Под прикритие" имал много приятели и близки, които били заети в сферата на театралното изкуство и филмовата индустрия и именно те му предложили да ходи на кастинги и да опита късмета си най-сетне на Запад, пишат от в. "Ретро".

"Нищо особено няма. Отивам за няколко месеца да заредя батериите. Нещо като Гуардиола след Барселона и преди Байерн", беше лаконичен по темата Захари.

Той има опит в чужди продукции, но се притеснява, защото знае, че говори английски с акцент.

"В общи линии говоря английски добре. Но имам акцент и си давам сметка, че мога да го преодолея само с много усилия, и то навън. В чуждите продукции обаче рядко ми се налага да го използвам. Във филма на Долф Лундгрен играя руснак и не се старая да говоря кой знае как. Перкам, както знам. Самото участие във филма обаче е незаменим опит. До този момент не бях правил чист екшън, в който нося два калашника, стрелям през половината време, участвам в каскади. Беше забавно, научих много неща", призна неотдавна звездата от "Под прикритие".

Миналата година той усети отблизо какво е да си до световните знаменитости на червения килим. Той и съпругата му присъстваха на бляскавата церемония по връчването на големите награди на култовото списание "Еmpire".

Въпреки дългия си престой на Острова, Бахаров ще се прибира за всичките си постановки, както и ще продължи да се снима в играта на "Националната лотария", където е водещ.

Водещи

Най-четени