Защо Тръмп вече не държи Мелания нежно за ръката? 06.02 | 16:41

Опитите на първата дама да хване президента за ръка все са неуспешни

От iNews.bg

Президентът на САЩ вече отбягва да държи своята съпруга Мелания за ръка, дори когато и тя самата понечи да го хване, както правеха преди, пише The Independent, цитиран от "Мила".

Някои от знаменитостите открито демонстрират любовните си отношения със своите половинки, но други се притесняват дори и от елементарен контакт с партньора пред камери, коментира американският вестник.

Доналд Тръмп може би е сред популярните личности от втората група, защото едва ли изпитва неудобство от демонстрирането на интимност пред обществото. Експерт по разчитане на езика на тялото твърди, че отказът на Тръмп да държи ръката на съпругата си издава неговото желание да демонстрира твърда позиция и силно изразено алфа мъжкарство.

Случката, която бе показателна, се разиграва на международното летище "Палм Бийч" във Флорида. При слизането си от самолета Доналд бърза да се отърве от ръката на жена си, за да започне да се поздравява с привържениците, чакащи двойката да пристигне.

1854451

Още по-странният и неудобен момент за Мелания идва, когато тя повторно улавя ръката на своя съпруг, но за кратко, след като той отново бърза да я пусне. "Обикновено държането на ръка представя двойката като съюз", допълва специалист по разчитане на езика на тялото.

Според тях поведението на Тръмп издава неговото желание да внуши твърдост, която явно счита за преимущество за един президент. За разлика от миналите обитатели на Белия дом - Барак и Мишел Обама, които не спираха да се прегръщат, да вплитат ръце и да се целуват, явно новият президент се стреми към съвсем друг публичен образ.

1854452

Водещи

Най-четени