Златка Димитрова ражда със секцио заради проблеми със сърцето 04.08 | 17:02

Плеймейтката се похвали, че почти не е качила

От iNews.bg

Златка Димитрова вече е в 7-ия месец на бременността. Плеймейтката заяви, че ще роди със секцио, заради здравословни проблеми. Освен това, тя е качила само 3,5 кг, но без да пази диети. Просто се храни предимно с плодове и зеленчуци - розови домати, патладжан и червени чушки, пише "24 часа".

"Не знам дали е вярно твърдението, че когато очакваш момче, ти се дояждат повече солени храни. Но случайно или не, при мен е точно така.", споделя Злати пред изданието. Ежедневието й много се е променило откакто е разбрала, че ще става майка. Напоследък прекарва много време в парковете, където обменя опит с останалите майки и от тях научила за много суеверия, на които обаче не вярва.

Най-много я изненадал съветът да не купува нищо за бебето преди да се е родило. Злати не е взела това насериозно и затова детската стая в дома й вече е обзаведена. Стените са боядисани в цвят резеда, има легло, бебешки шезлонг, количка, стол за хранене и още един за кола. Всички мебели и аксесоари са в бежовата гама.

Единственото нещо, с което се съобразява от предразсъдъците е червеният конец. Още миналият месец майка й Маргарита Червенкова, която е учителка в Бургас, връзва мервен конец на дъщеря си за късмет.

От месец Димитрова е в София. Доктор Марина Михова, която наблюдава бременността, я съветва да се върне заради обичайните изследвания и прегледи. Плеймейтката ще роди със секцио. Вероятно операцията ще води доктор Георги Стаменов - той е много известен специалист, който е следил и бременността на новинарката Ани Салич и тази на тв водещата Нели Хаджийска.

Нужен е човек с опит, тъй като Злати страда от Wolff Parkinson White - допълнителен проводен път в сърцето, който предизвиква учестен пулс.

"Засега съм спокойна и знам, че всичко ще мине добре, защото съм в ръцете на добри специалисти. Терминът ми е в края на октомври и отдавна съм решила, че ще кръстя детето на таткото Мирослав.", заявява Златка.

Най-четени