Зори на Тачо развали още едно семейство 14.04 | 11:40

Секси моделът определено няма скрупули

От iNews.bg

Скандалният модел Зорница Линдарева доби по-широка популярност покрай връзката си с Тачо – мъжa на Евгения Калканджиева. Двамата в крайна сметка се разделиха след кратката забежка и всеки продължи напред.

Изглежда обаче хубавицата никога не е имала скрупули. Оказа се, че още преди да скочи в леглото на Тачо, имала връзка с женен мъж. Заедно са вече от четири години и той дори я изчакал да изживее емоциите си с Тачо.

"Аз съм изключително гледана жена. Цял живот мъжете са се грижили за мен като сегашния ми приятел. Всеки ден ме изненадва с огромни букети, носи прекрасни неща, френско шампанско. Аз се разделих с този приятел заради Тачо, после пак се събрахме. Той пък се разведе след 17-годишен брак. Остави жена си и двете си дечица", разказа Зори в предаването "Преди обед" по bTV.

Линдарева беше категорична, че просто така се случвало, че все се забърква с женени мъже. Уверена е обаче, че няма сериозни неща, защото мъжете били нестабилни. Затова се възползва от момента и винаги се радвала на страхотно скъпи подаръци.

Водещи

Най-четени