Зорница Линдарева влиза в американска продукция 20.11 | 14:10

Ще си партнира с Джерард Бътлър

От Беатрис Николoва

Зорница Линдарева, която се прочу като най-известната любовница в България привлякла вниманието на американски продуценти, снимащи у нас. Преди броени дни стартираха заснемането на лентата Код: Лондон, продължение на Код: Олимп, който също бе заснет в България. 

Линдарева се харесала на кинаджиите, след като изгледали нейната имитация на атрактивната рускиня Людмила Захажаева, в която тя отправя критики към съквартирантите по много смешен начин, въпреки че всеки, който докарва руски акцент би се справил.

Из коридорите на киноцентър Бояна се шушукало обаче, че Линдарева със своята визия и излъчване би била подходяща за по-драматична роля, макар че и за това може да се спори.

"Радвам се, че поне някой е гледал на мен не като "любовницата на Тачо", а като перспективна личност. Щастлива съм, че актьорския ми потенциал е забелязан, но не си правя празни илюзии за холивудска кариера на този етап от живота ми. Това признание може само да ме амбицира да се развивам в тази насока и когато придобия нужната квалификация, наистина да се докажа като актриса. Това може би е моето призвание!", завява Зори относно  продукцията, в която главно действащо лице е секссимволът Джерард Бътлър:



Най-четени