И Варна стана Холивуд 20.08 | 15:39

Сталоун и Стейтъм денем снимат, вечер пият вино и ракия

От Мартина Панайотова

Пресни черноморски риби, български вина и национална кухня най-често си поръчват Силвестър Сталоун и колегите му от "Непобедимите 3" на морето.

Първи във ваканционния клуб "Ривиера", където отсяда екипът на продукцията, пристигат двама от холивудските актьори. Уесли Снайпс и Тери Крюз, който участва и в предишните две части на екшъна, се настаняват още в събота. Останалите им колеги - Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтъм и Долф Лундгрен, пристигат там ден по-късно.

Те нямат много по-различни изисквания от останалите гости в клуба - искат всеки ден в стаята им да има различни плодове, както и минерална вода. Но не скъпа и чужда, а българска. Те не желаят да имат охранители пред всяка стая и дори си носят собствени фитнес уреди. Общо от продукцията се настаняват 110 души в "Ривиера".

Като всички останали, и Сталоун и колегите му вечерят в ресторантите на комплекса, без да искат да са отделени от другите гости. Правят го късно вечер, но не за да избегнат хорското внимание, а защото работят до късно.

В неделя вечерта седят в бара три часа и си говорят, а рано сутринта вчера тръгват към снимачната площадка на корабостроителницата във Варна.

Холивудските звезди ползват и 24-часовия румсървис. Всеки от тях се държи приятелски, но и никой от персонала не ги притеснява за снимки или автографи.

Сталоун, Снайпс, Стейтъм, Лундгрен и Крюз са единствените от целия звезден състав, които ще работят по морето. В "Ривиера" те и екипът им ще останат до 24 август, припомня в. "24 часа".

В "Непобедимите 3" ще участват още известни актьори. Сред тях са Мел Гибсън, Харисън Форд, Антонио Бандерас, Арнолд Шварценегер. Те също се очаква да пристигнат в България, а работата по филма ще продължи 3 месеца.



Водещи

Най-четени