И Деян Донков става водещ 03.02 | 18:08

Донков и актрисата Ива Гочева ще са лицата на новото риалити на БНТ „Кастинг”

От Мартина Панайотова

Секс символът на българската театрална сцена Деян Донков ще бъде водещ на новото телевизионно риалити "Кастинг”, което стартира по БНТ.

Ще му акомпанира младата българска актриса Ива Гочева, която познаваме от "Кецове”, "Лора от сутрин до вечер” и "Стъклен дом”.

Освен актриса Ива е и продуцент. Тя живее в Ню Йорк от осем години и както се вижда от страницата ѝ в IMDB, има няколко главни роли и за американски продукции.

Форматът е създаден по оригиналната идея на Атанас Колев - продуцент в Лос Анджелис, Ростислава Генчева и Георги Тошев и търси 10 нови лица, които ще участват в актьорско съревнование. Победителят ще е само един и ще спечели голямата награда – роля в нов сериал, който БНТ ще продуцира през 2012 година.

В рамките на 17 епизода "Кастинг” ще покаже процеса на търсене и намиране на ново лице за българското кино и ще представи една различна гледна точка към актъорската професия, цената на успеха и безпощадната конкуренция.

Шоуто ще разкаже по ефектен начин на широката публика истинската история на българското кино, ще срещне зрителите с българските кинозвезди и ще припомни култови филмови сцени.

Любими имена от сцената и екрана ще бъдат ангажирани за работа и оценка на избраните десет, а кандидатите за роли в новия сериал ще имат шанса да се снимат във възстановки на популярни сцени от български филми, партнирайки си с истински звезди.

Публиката ще стане свидетел на оформянето на таланта по време на стреса от усилията, които трябва да положи в реално време и конкурентна среда, на личните взаимоотношения между талантливи личности, на големия успех или провал, на болките и щастието по пътя към успеха.

За какво точно иде реч, ще разберем този понеделник от 21:00 часа.

Най-четени