Ивайло Колев: За да твориш хубава музика, трябва да правиш як секс 21.02 | 15:06

Финалистът на „Евровизия“ бе водещ на концерта-промоция на квартет Hypnotic вчера

От iNews.bg

Поп певецът Ивайло Колев бе водещ на случилия се вчера (20 февруари) концерт-промоция на квартет Hypnotic в столичния Sofia Live Club.

Колев бе най-подходящият и логичен избор за домакин на събитието, защото именно той е певецът, с когото сексапилните музиканти направиха общото парче "Searching For The Words”, класирано като едно от 15-те, които ще се борят на финалите на тазгодишната "Евровизия – България".

Чаровникът не се задоволи с ролята само на водещ и изпълни песента на живо, като след самия край на концерта даде и своята формула за правенето на хубава музика и успешни песни. Пред iNews той издаде:

"Най-важната репетиция за музиканта е много секс. Сексът облагородява дори и хората на изкуството, колкото и странно да звучи, защото той е вид инспирация. Хората, които правим музика, получаваме имейли от Господ. И за да се чувстваме добре, ние трябва да имаме любим човек до себе си, с когото да се чувстваме пълноценно. За да се чувстваме пълноценно, трябва да правим хубав секс. Това е най-важното."

Дали Ивайло е правил достатъчно добър секс, ще разберем на 29 февруари, когато ще се случи и големия финал.

*Скоро очаквайте подробна информация от концерта-промоция на квартет Hypnotic.


Водещи

Най-четени