Избират с конкурс подгряващия преди Dub FX 31.10 | 16:50

Всеки музикант, група или певец може да се включи в надпреварата

От Елена Кирилова

Всеки диджей, музикант или изпълнител може да стане част от тазгодишното издание на Drum and Jazz, като ще има възможността да подгрее публиката преди шоуто на световноизвестния уличен музикант Dub FX. iNews е медиен партньор на събитието.

За целта не е нужно ентусиастите да се занимават професионално с музика, тъй като организаторите не отправят към тях никакви изисквания, освен да покажат своя дух и желание да бъдат различни.

Всеки може да се включи в конкурса, като качи свое парче, видеоклип от живо изпълнение или линк със своя музика на страницата на бира Grolsch във Facebook. Крайният срок за участие е 11 ноември, тъй като партито ще се състои само 8 дни по-късно, на 19 ноември, в Зала 3 на Националния дворец на културата (НДК).

Победителят ще бъде избран от екипите на Grolsch, H.M.S.U. и EventEase, но огромно значение ще има и броят на харесванията от потребителите.

Щастливецът, който ще се качи на една сцена с Dub FX, ще бъде обявен на 14 ноември.

Dub FX ще гостува за втори път в България, като отново ще доведе неизменните си спътници Flower Fairy и DJ Cade. Освен тях на електро-акустичния авангард Drum and Jazz (4G) ще се представи и емблемата на английската дръм енд бейс сцена Blu Mar Ten.

Водещи

Най-четени