Избухна грандиозен скандал между Венета Райкова и Жени Калканджиева 20.09 | 10:25

Моделката „захапа“ бившата водеща на горещо

От iNews.bg

Скандалите около VIP Brother започнаха още в самото начало и не стихват. По време на предаването "Голямата уста", с водещ Венета Райкова се разяри истинска буря. Блондинката покани Жени Калканджиева директно в изповедалнята, за я пита за Зорница Линдарева, бившата любовница на Тачо, която влезе в къщата.

При влизането на Зори, Жени я прегърна, това очевидно е втрещило Венета, която не спря да пита моделката защо го е направила.

"Защо я прегърна? Не е ли лицемерно? Аз бих й забила два шамара, ти по този начин даваш шанс тя да отиде и да разбие други семейства.", заяви Райкова.

"Недейте моля ви се да ме принизявате и да ме правите евтина трътка. Аз не съм такава. Освен това момичето не е лошо, един брак се разваля отвътре. Попитай го, той ще ти отговори защо е отишъл да живее при нея. Попитай го, но мисля, че няма да ти отговори, защото ти си провокативна и палиш скандали. Аз знам, че са се търсили, тя е една от приятелките ми във Facebooк, той си пише с нея и аз си пиша. Ти се опитваш да правиш интриги, а аз не обичам такива хора.", избухна Калканджиева, което събра адмирациите на голяма част от зрителите.

1393311


Водещи

Най-четени