Избухна нов скандал около Димитър Митовски 26.08 | 09:28

Дълговете на продуцента растат

От iNews.bg

В актьорските среди отдавна не е тайна, че известният продуцент Димитър Митовски не е коректен към хората, които работят за него, не плащал навреме хонорари и заплати. Освен на актьори, участвали в тв сериалите "Фамилията” и "Революция Z”, продуцентите Димитър Митовски, Димитър Гочев и Росен Цанков, дължат пари и за хостинга на сайтовете си camera.bg и sia.bg. Достъпът до тях е спрян, а изпращането на мейли - невъзможно, защото не са плащали за услугата от една година насам, съобщава "Монитор”.

Според информацията, сумата, за която продуцентите трябвало да се бръкнат била не повече от 2000 лева, но така и не била платена. Спирането на онлайн представителството на компаниите, реализирали рейтингови тв поредици като "Под прикритие” и "Стъклен дом”, съвпада с бунта на група актьори.

Припомняме ви, че актрисата от Младежкия театър Искра Донова разкри публично, че фирмите на Митовски имат неизчистени задължения. За снимки, в които участвали миналото лято, много от актьорите още не са получили хонорарите си. Служители от "Камера” ООД потвърдиха че са забавили плащанията на част от екипа, но ще се издължат.

До този момент Митовски и съдружниците му категорично отричат да има забавяне на хонорари и опровергават слуховете за евентуален фалит.

 

 

 

Водещи

Най-четени