Икебаната изригна срещу ВИП Брадър – предложили му малко пари 29.08 | 17:47

Артистът напсува продуцентите. Пазарлъците за хонорара му не минали добре

От Мартина Панайотова

Шоуменът Деян Неделчев, известен с прозвището си Икебаната, порица остро продуцентите и екипа на предстоящия "ВИП Брадър".

Той написа гръмко съобщение на страницата си във Facebook, в което заяви, че няма да влиза в новия сезон на риалитито, защото му предложили мизерни пари. Изпълнителят на "Съчки събирам" премина всички граници на благоприличието като напсува цветущо телевизионерите.

Написаното гласи следното (текстът е поднесен буквално):

"На вниманието на феновете и приятелите ми тук: За да не се спекулира повече с името ми по жълтите медии и телевизиите, уж беше тайна и не трябваше да казвам нищо и понеже ме питате буквално истина ли е, че ще участвам във ВИП Брадър, а те самите цитират навсякъде името ми, и не знам защо – истината може да я научите от мен тук. 2 пъти ми звъняха, предложиха ми много ниска сума като хонорар, някои точки в договора бяха обезпокоителни също и дори като ултиматум ми писаха, че не могат да вдигнат хонорара ми и това е, ако искам.

Предложих им по-свястна сума, нормална за да си струва влизането, поне да е нещо нормално, но не се стигна до консенсус. Така че няма да участвам за нищо – 2 месеца, 24 часа с камери да им правя шоуто и сеира и да се подиграват с мен. Не са познали. Който иска да си плаща.

В България не са се научили да си плащат. За наркотици и вили в чужбина се дават пари, но за артистите не се научиха да дават. Като искат звезди, шоумени и т.н. всичко си има цена. Аз нямам намерение да си късам нервите, здравето ми е по-важно от всичко. И не ми дреме. Имам си достойнство и съм скъп, знам кой съм, какво мога и как го мога. Не се натискам. И да го д**ат!"