Истината за интригата между Луиза и Радина 30.07 | 11:16

В какви отношения са двете в действителност

От Мартина Панайотова

Актрисата Луиза Григорова зарови томахавката с колежката си от "Стъклен дом” Радина Кърджилова.

"Имам нормални отношения с нея, не се чуваме всеки ден, но като се видим, не си скубем косите”, увери Луиза в предаването "Жените говорят”.

Дълго коментираната вражда с Кърджилова вече е на заден план и двете актриси поддържат нормални взаимоотношения. Относно връзките си Луиза каза, че мечтае да намери мъжа, с когото да изживее целия си живот, и не иска да сменя често гаджетата си.

През 2012-а някогашните дружки от "Стъклен дом” се скараха, след като Григорова, прясно разделила се с Явор Бахаров, заби бившия годеник на Кърджилова – Стефан, известен като рапъра Wоsh MC, припомня в. Монитор.

"Не мога да разбера защо ми се сърди Радина. Връзката ми със Стефан започна, след като те двамата се бяха разделили. Не съм някаква кучка, която краде мъже”, заяви тогава Луиза.

Въпреки това Радина вдигна луд скандал, след като разбра от медиите, че ексгаджето й вече излиза с Григорова. Според общи познати на двете актриси Кърджилова била отвратена, че колежката й се вижда със Стефан зад гърба й и двамата крият връзката си.



Водещи

Най-четени