Истината за развода на Мария и Силвестър? 13.07 | 14:30

Семейството преживя труден

От iNews.bg

Обществена тайна беше, че съпрузите Мария и Силвестър бяха почти пред развод. Въпреки драмата, двамата успели да се преоткрият и сега са щастливи заедно.

"С Мария почти се разведохме. Стигнахме до последна инстанция на делото, на което в крайна сметка не отидохме, защото вече бяхме заедно.", споделя актьорът пред списание Story.

"Не мога да кажа, че някой от нас е направил първата крачка, то стана от само себе си. ние не бяхме спрели да се виждаме, бяхме в перфектни взаимоотношения, всичко си беше ОК. Между нас беше останало онова приятелство, което го е имало винаги. И когато го извадиш от условията на семейството, виждаш, че всъщност всичко си е наред", допълва още Силвестър.

Макар водещият на "Господари на ефира" да не издава причината на влошените им брачни отношения, източници на Inews твърдят, че Мария залитнала по друг мъж. Според мълвата актрисата започнала да си пише с неизвестен (поне за нас) господин и бързо хлътнала по него.

Според същите актрисата и Силвестър дори стигнали до развод, но се оженили отново след като се събрали. Мария бързо разбрала, че е сбъркала и се върнала при любимия си, който я чакал с отворени обятия. Разбира се, никой от двамата не е коментирал този слух.

Водещи

Най-четени