Как Холивуд отдаде почит на „най-забавния човек“ 12.08 | 11:07

Колегите на Робин Уилямс скърбят в социалните мрежи

От iNews.bg

Светът бе потресен от новината за преждевременната смърт на големия холивудски актьор Робин Уилямс. Колегите на "най-забавния човек" в гилдията пък започнаха да отдават почит на кинозвездата в различните социални мрежи.

Припомняме, че актьорът, известен с комедията "Мисис Даутфайър", бе открит мъртъв в дома си в Тибърн, близо до Сан Франциско. По първоначална информация той се е самоубил, като причината за смъртта му е задушаване, информира Wall Street Journal.

Сред множеството, споделило мъката си по загубата на Уилямс в социалната мрежа, бяха популярни имена като Джни Деп, Майкъл Фокс, Риана, Рита Уилсън, Джон Крайър, Джон Кюсак, Джаред Лето, Джени Маккарти, Морган Фрийман, Евън Рейчъл Уд, Шарън и Джак Озбърн, Пинк, Елън да Дженерис, Шанън Дохърти, Еди Изард, Манди Мур, Джон Красински, Мини Драйвър, Сали Фийлд", отбелязва БТА.

Вижте кой какво каза за Робин Уилямс:

"Робин беше гръмотевична буря на комичния гений и гръмогласният ни смях му даваше сили. Той беше приятел и не мога да повярвам, че вече го няма", заяви режисьорът Стивън Спилбърг.

"Потресен съм от смъртта на Робин Уилямс. Свестен човек, велик талант, партньор на сцената, истинска душа", написа в Twitter комикът Стив Мартин.

"Никой не разсмиваше хората като Робин Уилямс. Той ми беше брат, приятел, сродна душа. Ще ми липсва", Дейвид Стайнбърг, мениджър на комика от 35 години.

"Робин Уилямс караше света да се смее и да мисли. Ще си спомням с уважение това. Велик човек, артист и приятел. Ще ми липсва неимоверно", актьорът Кевин Спейси.

"Не! Робин Уилямс, толкова те обичахме", Миа Фароу.

"Не мога да приема новината за Робин Уилямс. Не плача за хора, които не познавам, но не мога да спра сълзите си", Майли Сайръс.

"Един туит не може да опише огромното сърце, душа и талант на Робин Уилямс. Той остави толкова голям отпечатък върху света", Бен Стилър.

"Това, което ме порази у него, беше огромното му сърце. Той беше много състрадателен, но постави и много висок стандарт. Отиде си твърде рано", Мел Гибсън.

Най-четени