Как живата Барби скандализира света 11.04 | 15:30

Ето теорията на украинката за това защо има грозни хора

От Надежда Стоянова

Украинката Валерия Лукянова, позната още като живата кукла Барби, още с първата си медийна изява предизвика множество коментари. Последните ѝ изказвания обаче скандализираха света. Срещу тях най-много се възпротиви Джъстин Джедлик – живият Кен.

Според Валерия не пластичните операции са причината някои хора да не изглеждат добре, напротив. Категорична е, че грозотата при хората се дължи единствено на смесването на расите. В тази връзка тя заяви смело, че нейното очарование било плод на природните ѝ дадености. Единственото, което била коригирала по себе си, е бюстът.

"Всеки иска да има стройна фигура. Много хора си правят гърди, други пък си коригират някои дефекти по лицето. Всичко това се дължи на смесването на расите. Получава се например, когато руснак сключи брак с американка. Детето им, колкото и сладко да е като малко, ще вземе носа на баща си. Не забравяйте колко красиви жени е имало през 1950 и 1960 година", казала блондинката.

Нейните умозаключения направо вбесили Джъстин Джедлик от Чикаго, които си направил цели 130 операции, за да заприлича на гаджето на Барби. Разгневеният мъж не пропуснал възможността да изкаже мнението си публично и подчертал, че просто не разбира какво толкова намират хората във Валерия, пише International Business Times.

Най-четени